Izložba Krovnog Saveza Srbije

3. Državna i 66. Međunarodna

Golubova, živine, kunića, ptica i ostalih sitnih životinja

02-04.11.2018.god. u Vršcu

Proteklog vikenda održana je nova izložba Krovnog Saveza Srbije, a mesto okupljanja bio je Vršac. Za dobru organizaciju i da sve protekne u najboljem redu, potrudili su se predsednik KSS Dejan Obradović i predsednik kluba Vršački prevrtač Marko Tošović. Manifestacija je prikupila odgajivače životinja iz susednih zemalja, a najbrojniji su bili, naši uvek dragi gosti iz Rumunije.

Zadnjeg dana izložbe, u nedelju, bila je prava poslastica za sve ljubitelje životinja. Berza je prve predstavnike primila u 6 sati, a najbrži i oni najsrećniji su došli do najboljih primeraka golubova, živine i zečeva…

Dodele nagrada su bile tačno u podne, svim pobednicima čestitamo, a apsolutni pobednik izložbe je golub Pomeranski gušan vlasnika Dragana Čavića iz Šida.

Moram naglasiti da naše učešće na ovoj manifestaciji postaje tradicionalno i uz podršku našeg distributera Unix plus, svake godine sve više i više ljudi dolazi na naš štand. Sve više kupaca se uverava da je Gebi kvalitet i da svoje ljubimce treba hraniti NA NAJBOLJI NAČIN!

Puno pozdrava iz vetrovitog Vršca od vašeg Vladimira Vuletića!

Share This