U petak 03.08.2018. održana je lepa promocija Frendy hrane za pse i Wendy hrane za mačke u diskontu veleprodaje Gallus u niškom naselju Nikola Tesla. Naš tim: komunikativni prodavac Marko, fantastična promoterka Adrijana Ilić i predstavnik Gebija Saša Stanisavljević su odlično obavili posao i uspeli da animiraju celo naselje tako da su se ljubitelji pasa i mačaka družili, kupovali Gebi proizvode i dobijali lepe poklone u vidu majica, kačketa, lopti, šolja, olovki i upaljača!
Još jedna lepa prezentacija Frendy i Wendy hrane u Nišu u pet shopu ODY, kod ljubaznog vlasnika radnje Vlade i prodavačice Marijane održana 04.08.2018.
Naša prezentacija je lep letnji dan učinila još lepšim i zanimljivijim u živopisnom niskom naselju Durlan na opšte zadovoljstvo svih ljubitelja pasa i mačaka.

Prelepa promocija FRENDY i WENDY hrane za kućne ljubimce kao i zrnaste hrane za ptice održana je u sredu 08. Avgusta u diskontu veleprodaje Gallus u ulici Knjaževackoj br. 4 u Nišu.

Uz lepo druženje sa ljubiteljima pasa, macaka i ptica podeljeno je mnogo lepih poklona vernim kupcima kvalitetne hrane za kućne ljubimce fsh GEBI iz Čantavira.

Zahvaljujemo se prodavačici Sandri na saradnji!

Lep i sunčan 09. Avgust  ulepšala je promocija hrane za kućne ljubimce FRENDY I WENDY u niškom naselju Jagodin Mala u radnji Riboshop kod ljubaznog domaćina Marka Markovića.
Naša fantastična promoterka Adrijana je iskoristila praznično raspoloženje kod sugrađana i lepo ih uputila koja hrana iz našeg asortimana odgovara njihovim ljubimcima… uz to je svako od kupaca dobio prelepe POKLONE GEBI fsh!
Share This