Unix plus doo iz Vršca, zvanični distributer Gebi stočne hrane za južni i srednji Banat,15.03.2018. otvorio je novu, 11.po redu maloprodaju u selu Krajišnik, opština Sečanj.

Distribucija je prepoznala potencijal mesta Krajišnik i odlučila da otvori svoju maloprodaju. Stariji lokal je preuređen te sada vredni krajišnici imaju mogućnost, da se u našoj radnji opskrbe za potrebe svog domaćinstva.

U samom centru mesta, na adresi Slavka Rodića 71, mogu se naći:semena, sadni materijal,alati, htz oprema, hemijski preparati, hemija za domaćinstvo i ostale potrepštine. Sve za bašte i dvorište, stočarske objekte. Uslužiće Vas uvek vedra i komunikativna Ljilja.

Zastupljena je kompletna paleta Gebi proizvoda. Gotove smeše, superi, premiksi, dodaci,komponente, pet program Frendy i Wendy, zrnasti IDove…Za sve vrste i kategorije,za intenzivnu i manje intenzivnu proizvodnju.

Sad se goveda, svinje, živina, kućni ljubimci, psi i mačke Krajišnika mogu sladiti slasnim i kvalitetnim zalogajima Gebi stočne hrane, a na radost njihovih vlasnika.

U Krajišniku do sada Gebi brend je bio sporadično i slabo prisutan. Nije bilo ovako lepo opremljene radnje sa Gebi artiklima. Nadam se da će ovo biti još jedna lepa priča.

Na najbolji način!
Pozdrav iz prolećnog Krajišnika!

Share This