Zadnji dan u februaru bio je rezervisan za prezentaciju Gebi u Žitištu. Žitelji Žitišta i okolnih sela, Banatskog Dvora naročito, važe za vredne ljude koji se bave stočarstvom.

Prezentacija je zakazana za 28.02.2018 u sali mesne zajednice u Žitištu sa početkom u 18:30h, u organizaciji lokalnog prodavca “AgroSučević” i podršku distribucije “Zrno”Ostojićevo.

U prijatnom ambijentu,na prezentaciji najzanimljiviji deo je posvećen našim vrednim kravarima. Pažnju i ovog puta je svojim stručnim izlaganjem zavredeo kolega Laudanović. Njegova prezentacija je očarala prisutne farmere. Studiozno je prezentovao sve aspekte oko ishrane krava.

Posle kolege Laudanovića ,moja malenkost je upoznala farmere sa Gebi paletom za svinje, novinamau našem asortimanu i načinom ishrane prasadi. Nakon naših izlaganja povela se pričao težačkim problemima i nekim rešenjima. Dogovoreni su i neki konkretni koraci.

I za kraj, u očekivanju nekog lepšeg vremena, kako u meteorološkom, tako i u proizvodnom ambijentu, radimo to na najbolji način!

 

Share This