2. DRŽAVNA I 65. MEĐUNARODNA IZLOŽBA KROVNOG SAVEZA SRBIJE

GOLUBOVA, ŽIVINE, KUNIĆA, PTICA I OSTALIH SITNIH ŽIVOTINJA

OD 3 DO 5 NOVEMBRA 2017 U VRŠCU

U Vršcu je ovoga vikenda održana 2. državna i 65. međunarodna izložba golubova, živine, kunića, ptica i ostalih sitnih životinja, a sve pod okriljem Krovnog saveza Srbije i kluba Vršački prevrtač iz Vršca.

Kao i proteklih godina na poziv predsednika Marka Tošovića, podršku ovoj manifestaciji dali su DOO Gebi i naš distributer DOO Unix Plus iz Vršca.

Pored domaćina-Banaćana, došli su izlagači iz Srema, Braničeva, Šumadije, Bačke, Mačve, kao i naši prijatelji iz Kluža i Temišara (Rumunija), Virovitice(Hrvatska) i drugih zemalja…

Izloženo je bilo preko 2000 golubova, 75 rasa, a Apsolutni pobednik izložbe je Veliki Engleski gušan vlasnika Branislava Matića iz Vršca. Za njega kao i za ostale pobednike GEBI je spremio najbolju hranu za golubove IDOVE.

Naša fabrika zajedno sa distribucijom Unix Plus imala je izložbeni prostor u kojem smo predstavili hranu za golubove, ali nismo zaboravili i naše drage papagaje, kanarince, hrčke, mace, kuce, koke, zeke…

Zadnjeg dana izložbe, i ako je Košava nosila sve pred sobom, berza je okupila mnoge ljubitelje i kolekcionare, ali i mnogo dečijih pogleda koja su tražili za sebe papagaja, zeku, hrčka ili goluba. Oni su zagledali, pažljivo birali, komentarisali, tako da će sledeće izložbe sigurno doneti neke nove šampione.

Nešto stariji, tražili su golubove, ali i živinu kao bi poboljšali svoja jata. Naravno tu je Gebi, kao bi sa svojom proizvodima pomogao da to urade NA NAJBOLJI NAČIN.

Sve što treba za vašega ljubimca, potražite kod Gebi prodavca. Do nekog novog viđenja pozdrav od Gebi ekipe!


Share This