Na poziv Kološnjai Željka, vrsnog poznavaoca ribolova iz Srpskog Miletića, Gebi je ispratio ribolovačko takmičenje ENERGO FISHING programom.

Sa organizatorom Goranom lako se dogovaramo, naime svaki učesnik dobija Gebi – ENERGO FISHING primamu.

Dodatno nagrađujemo prva 4 mesta.

Da, dobro ste pročitali ne uobičajnih 3. već i 4. mesto dobija medalju.

Goran Pavkov

Tačno pre godinu dana GEBI proširuje asortiman primamom i prihranom za ribe. ENERGO FISHING možete naći u svim GEBI partnerskim prodavnicama širom Srbije. Uveriti se u kvalitetne primamame i prihrane sledećih ukusa: vanila, anis, ananas, jagoda, malina, morska riba i hamburška kobasica. Kompaktan za uspešnu primamu, dobro zamućivanje vode, intezivna aroma koja privlači ribu.


Sirena u Srpskom Miletiću 15.10.2017. tačno u 8:50 označila je početak takmičenja parova u pecanju na plovak. Nakon prihrane zabačeni su štapovi i počeo je isčekivani ribolov.

Nismo ni trepnuli i prvi ulov je zabeležen. Uverili smo se u bogatstvo kanala DTD Srpski Miletić, kažu nadaleko poznat. Stoga ne treba da nas čudi raskošan talenat ovdašnjih ribolovaca.

Aleksandra Saškica Pavkov

Međutim, posebno izdvajamo desetogodišnju devojčicu, koja osim dobrih ocena, muzičkog talenta ima istančan osećaj za ribolov. Pored pobede na današnjem takmičenju Saška je imala najveći ulov. Nažalost oko budne kamere nije zabeležilo, pošto je reč o devojčici nadamo se da ćete poverovati u ribolovačku priču.

Divno iskustvo, izražen sportski duh, fer plej na zavidnom nivou, profesionalna oprema, vrhunski ribolovci. Sve to je prikazano na obali Miletićkog kanala.

 

 

Valentin juniorski svetski prvak

Vanja pravi sportski AS

Posebna zahvalnost Željku, našem domaćinu uz srdačan pozdrav svima…

 

Share This