Arsena Pajića, mladog preduzetnika iz Novog Miloševa i vlasnika P.S.H. PROFARM možemo vam predstaviti posmatrajući ga sa tri različite tačke gledišta.

Arsen danas, uspešno vodi radnju i jedan je od glavnih “krivaca” za povećanje prodaje Gebi artikala u Novom Miloševu.U njegovoj radnji možete naći sve artikle koje proizvodi F.S.H. Gebi.
Arsen se pre odluke da otpočne saradnju sa nama,i otvori maloprodaju, vrlo uspešno bavio proizvodnjom tovnih pilića. Iste je plasirao na tržište kao tronedeljne piliće za dotov ili u narodu poznate “kilaše” , ili ih je ‘pak prodavao kao utovljene.Danas vrlo uspešno sprema za dalji tov ili tovi između 2000 i 3500 komada brojlera u turnusu, i koristeći u svojoj farmi isključivo Gebi gotovu smešu nadaleko je poznat po dobrom tovnom materijalu.Kod njega se možete javiti za paket (pile +konc.Gebi) kao i za savete u tovu piladi koje nesebično deli svakome!

Arsen je i neko ko zaista voli selo u kojem je rođen, u kojem živi i radi, i bori se da i njegova deca ostanu u tom selu.I zato je sa svojom suprugom odlučio da pomogne koliko može.

U sklopu dečije nedelje, koja se obeležavala u Novom Miloševu, uz vredno skupljanje kupona „SIGURICE“ sa Gebi džakova naš Arsen i njegova supruga Adrijana sa ćerkicama Lenom i Iskrom koja su mu najveća podrška u životu, su nam dali predlog da zajedno sa njima, mališanima u vrtićima Pinokio i Karlovo kao i nižim razredima O.Š. “Dr. Đorđe Joanović” podelimo skromne poklone na šta smo se rado odazvali i nadamo se bar na tren im ulepšali detinjstvo.

Hvala porodici Pajić na uspešnoj saradnji koja će još dugo trajati i hvala vam što ste ono što je danas najteže biti, hvala vam što ste ljudi!

Share This