Svake godine krajem leta održavaju se “Dani Novog Sela”,  manifestacija velike mesne zajednice “Bratstvo jedinstvo” grada Bečeja.

Ove godine događaj se održao 02.09.2017. Manifestacija je zamišljena kao uživanje i druženje meštana njihovih gostiju iz okolnih mesta kao i naših ljudi iz dijaspore.

Tokom trajanja “Novoselskih dana” održavaju se takmičenja u kuvanju gulaša, pasulja, malom fudbalu, pikadu, ispijanju piva na slamčicu….

Naravno da su pored starijih veoma bitna dešavanja bila organizovana i za mlađe naraštaje kao skakanje u džaku,nošenju jaja u kašiki, brzom jedenju šampita…

Naravno, svi su dobili prikladne poklone , a glavni cilj je bio druženje i zabava.

Jedan od sponzora manifestacije bila je i firma “Velicki comerc” iz Bečeja tačnije Novog Sela, prodavac Gebi stočne hrane, distribucije “Substratum “ Mali Iđoš.

Kako Gebi fsh podržava lokalne događaje, prepoznali smo energiju našeg partnera i donirali prigodne poklone za učesnike, pobednike i naše verne potrošače.

Vesela atmosfera je trajala tokom celodnevnevnih aktivnosti, a najveseliji je bio naš uvek vedri i nasmejani prodavac Joška.

Kako je moto Gebi fsh “na najbolji način” tako su i protekli novoselski dani. Događaj koji će, nadmo se, nastaviti i naši naraštaji.

Share This