politika kvaliteta

Imajući u vidu da je naše glavno opredeljenje da poslovni partneri i potrošači budu zadovoljni isporučenim proizvodima, prioritet u procesu proizvodnje stavljamo na poštovanje svih načela upravljanja kvalitetom. Upravo iz toga razloga, težimo konstantnom poboljšanju, kako naših proizvoda, tako i svih poslovnih procesa u okviru kompanije.

Propisi Republike Srbije, kao i zemalja sa kojima poslujemo, kada su u pitanju higijenska ispravnost i sigurnost proizvoda, su maksimalno ispoštovani, jer naši poslovni timovi vode sistematsku brigu o ovoj oblasti.

Poslujemo po svim važećim standardima kvaliteta u regionu i vršimo stalnu edukaciju, kako naših kadrova, tako i manjih i većih poslovnih saradnika. Upravo to znanje, stručnost i konstantna briga o obrazovanju kadrova nam osiguravaju nove, konkurentne i inovativne proizvode i procese koji nam osiguravaju učešće na globalnom tržištu.
Upravo želja da svojim poslovnim saradnicima i svim potrošačima budemo na prvom mestu, nas tera da stalno ulažemo u poboljšanje kvaliteta svih proizvodnih i poslovnih procesa, kao i samih proizvoda. Odlikuje nas fantastičan timski rad i želja za pobedom, jer nam je cilj da u onome što radimo budemo najbolji i zato stalno usavršavamo sopstveno znanje i podižemo uzajamno poverenje sa poslovnim partnerima i svim kupcima naših proizvoda.