Razlika između Farma Plus M 18% i Farma Plus Milk 18%

home Forumi Stručni forum “GEBI” Preživari Razlika između Farma Plus M 18% i Farma Plus Milk 18%

Ova tema sadrži 5 odgovora, ima 2 glasa i poslednji put je ažurirana od strane  Jeffreyhoupt 3 dana, 19 sati ranije.

Gledanje 1 članka - 1 do 3 (od 3 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #1405 Odgovor

  Tarik

  Koja je razlika u ova dva vaša proizvoda isti sastav imaju a različita cijena?
  Farma plus m 18% koristim već duže vrijeme i zadovoljan sam.
  A ovaj novi farma plus Milk 18% sad sam tek uzeo očekivam više jer sam i više platio.

  #1407 Odgovor

  Author
  Главни мајстор

  Poštovani!

  Pitanje je na mestu, jer samo iz trgovačkog naziva ne može se analizirati sastav, namenu, itd… Po pravilniku oba proizvod mora se deklarisati da je namenjeno za krave muzare preko 20 litara mleka na dan. I to je tačno, ali nije sve jedno dali je to 22 lit, 25, 30 ili više litara na dan, odnonsno dali je prvi ili drugi/trećai deo laktacije, od čega se sastoji dnevni TMR….

  Farma Plus M 18, je jedan standardni proizvod za visokomlečne krave, koja izmiruje potrebe krava uz korištenju dobre silaže i sena. Imamo primer da se uključuje u TMR i preko 25-28 litara mleka, isto tako neki koriste i ispod 20 litara na dan (u slučaju nedostatka kvalitetne kabaste hrane). Osnovna razlika Farma Plus Milk 18 je u toma da ovaj proizvod u sebi sadrži i tz bypass proteine i masti u većoj količini. Sigurno da korišćenjem ove smeše možete očukivati veću proizvodnju mleka, odnosno da iskoristite svoj genetski materijal. Ove godine, kada silaža kukuruza u stablici siromašnija prvenstveno u energiji, opravdano je koristiti Milk 18 narošito u prvom delu laktacije. Istovremeno možete i očekivati raniju uspešno osemenjivanje.

  Želim Vam proizvodni uspeh i u novoj godini!

  Sa poštovanjem,

  Attila Vojter
  Gebi doo

  #2590 Odgovor

  Dragan

  Šta je naj bolje za krave muzare koje ljeti idu samo na ispasu. Ja prodajem vas program i trenutno ide 18% ali sta vi predlazete za takvo drzanje da ljudima objasnim i nabavimo a radi se pretežno o simentalcu i ispasa je na divljim travama gdje do sada krave daju u prosjeku 15 lit mljeka.

Gledanje 1 članka - 1 do 3 (od 3 ukupno)
Odgovor na: Razlika između Farma Plus M 18% i Farma Plus Milk 18%
Vaši podaci: