Ishrana šarana

home Forumi Stručni forum “GEBI” Ribarstvo Ishrana šarana

Ova tema sadrži 2 odgovora, ima 2 glasa i poslednji put je ažurirana od strane  Mile Milošević 3 sedmice, 4 dana ranije.

Gledanje 1 članka - 1 do 3 (od 3 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #787 Odgovor

  Dragan

  Veliki pozdrav.

  Javljam se iz Smed.Palanke.Kod nas u gradu ima vase predstavnistvo ali trgovac koji radi tu nije bas mnogo strucan i upucen oko koncetrata.Mene interesuje dali u vasoj ponudi postoji neki proizvod za ishranu sarana,a da taj proizvod mogu da mesa sa svojim kukuruzom i sojom,kao sto vec radim za tov prasadi.ili samo imate potpunu smesu?

  Unapred puno hvala!!!

  #789 Odgovor

  Author
  Главни мајстор

  Poštovani Gospodine!

  Drago nam je što ste korisnik Gebijeve hrane za prasad i tovljenike. Za šarane ove godine smo počeli proizvodnju u jednom novom pogonu sa vrlo dobrom tehnologijom. U asortimanu imamo proizvode za šarane i to isključivo u obliku potpune smeše, što znači da nemamo u obliku dopunske smeše. Razlog tome jeste da žitarice koje ulaze u smeši mora se termički obraditi zbog podizanja svarljivosti. Zato je ta hrana u obliku ekstrudirane hrane. Inače imamo za svaki uzrast u pakovanju od 20 kg.

  Sa poštovanjem,

  Attila Vojter

  #2014 Odgovor

  Mile Milošević

  Poštovani! Imam mali ribnjak i kupio bih vašu hranu za šarana, pa me interesuje gde ima prodavnica u okolini Bogatića ? Hvala !!!

Gledanje 1 članka - 1 do 3 (od 3 ukupno)
Odgovor na: Ishrana šarana
Vaši podaci: