23.06.2018. u Sivcu je održana izložba pasa svih rasa, XII CAC SHOW. Izuzetno lep dan sa prijatnih 20-ak stepeni celzija omogućio je i vodičima i psima da se pokažu u najboljem svetlu.

Stara prijateljstva i prijatna iskustva sa prethodnih izložbi rezultirala su velikim brojem izloženih pasa, tačnije 220, i sa značajnim brojem izlagača iz inostranstva (Mađarske, Slovačke, Francuske, Austrije i Rumunije) iako je izložba bila nacionalnog ranga.

Sudijska četvorka koju su činili: Dragana Vlahović, Bošković Ivica, Firic peter i Tibor Bošnjak imala je težak zadatak da u jakoj konkurenciji izaberu najlepše pse. Ukazano poverenje opravdali su stručnim i pravednim suđenjem. Da se svi pobednici po grupama i kategorijama vrate srećni i sa adekvatnim nagradama pobrinula se i ove godine FSH „Gebi“. Inače kompanija „Gebi“ je već tradicionalni sponzor izložbe pasa u Sivcu kako CAC tako i CACIB ranga.

Organizacija, koja je i ove godine bila na zavidnom nivou, garantuje da će se i takmičari i posetioci vrlo rado odazvati i sledeće godine. Do tada doviđenja.

Share This